Hoppa till huvudinnehåll

Micke Björklund lever på närodlad mat i Västnyland - följ med i vår liveblogg!

Emelie och Arvid Munsterhjelm står i ett provisoriskt utomhuskök med Matias Jungar och Michael Björklund.
Micke Björklund och Matias Jungar fick hjälp av Emelie och Arvid Munsterhjelm under slutmiddagen på fredagen. Emelie och Arvid Munsterhjelm står i ett provisoriskt utomhuskök med Matias Jungar och Michael Björklund. Bild: Sam Stäuber / Yle Matias Jungar,Michael Björklund,Västnyland,närproducerad mat,Ekenäs,emelie munsterhjelm

Med allmänhetens hjälp ska kocken Michael "Micke" Björklund laga frukost, lunch och middag baserat på närproducerad mat från Västnyland. I den här livebloggen kan du följa med hur den fem dagar långa matresan framskrider.

Hjälp Micke hitta råvaror!

Har du eller någon du känner råvaror att erbjuda i Västnyland?

Tipsa oss i en kommentar på Svenska.yle.fi eller på Yle Västnylands Facebooksida. Du kan också ringa direkt till Micke på 040-8772429.

Produkterna ska vara producerade inom en radie på 30 kilometer från Rådhustorget i Ekenäs.