Hoppa till huvudinnehåll

Kuqi lämnar FC Inter och flyttar till Indien

Njazi Kuqi firar ett mål med handen i luften
Njazi Kuqi firar ett mål i FC Inter-tröjan. Njazi Kuqi firar ett mål med handen i luften Bild: All Over Press fotboll,FC Inter Åbo,Njazi Kuqi,Kuqi,sport

FC Inter-anfallaren Njazi Kuqi fortsätter sin karriär i Indien. Superligalaget Atletico de Kolkata bekräftar övergången på sitt Twitterkonto.

Njazi Kuqi hann den här säsongen med sju ligamål för FC Inter. Den 34-årige anfallaren har dock inte spelat någon match för Åbolaget sedan hans bror Shefki Kuqi fick sparken som tränare för klubben.

Njazi Kuqi blir inte den enda finländaren i Atletico de Kolkata, då även målvakten Jussi Jääskeläinen redan tillhör klubben.

Noterbart är att laget tränas av ingen mindre än Teddy Sheringham. Även anfallaren Robbie Keane huserar i klubben.

Hoppa över Twitterpostning

Läs också

  • Över 200 döda efter kraftigt skalv i Mexiko

    Uppemot 50 hus rasade samman enbart i Mexico City.

    Den officiella dödssiffran efter jordbävningen i centrala Mexiko har stigit till 226 och befaras stiga ytterligare. Räddningsarbetare och frivilliga gräver frenetiskt efter överlevande i kollapsade byggnader.

  • Vart går dina skattepengar egentligen?

    Vad kostar undervisning och hälsovård för samhället?

    Våra skatter är en outsinlig källa för missnöje. Vad får man riktigt för alla skatter man betalar? Till exempel skolgång som är gratis för eleven men kostar närmare 9000 euro per år för samhället.

Nyligen publicerat - Åboland