Hoppa till huvudinnehåll

Kuqi lämnar FC Inter och flyttar till Indien

Njazi Kuqi firar ett mål med handen i luften
Njazi Kuqi firar ett mål i FC Inter-tröjan. Njazi Kuqi firar ett mål med handen i luften Bild: All Over Press fotboll,FC Inter Åbo,Njazi Kuqi,Kuqi,sport

FC Inter-anfallaren Njazi Kuqi fortsätter sin karriär i Indien. Superligalaget Atletico de Kolkata bekräftar övergången på sitt Twitterkonto.

Njazi Kuqi hann den här säsongen med sju ligamål för FC Inter. Den 34-årige anfallaren har dock inte spelat någon match för Åbolaget sedan hans bror Shefki Kuqi fick sparken som tränare för klubben.

Njazi Kuqi blir inte den enda finländaren i Atletico de Kolkata, då även målvakten Jussi Jääskeläinen redan tillhör klubben.

Noterbart är att laget tränas av ingen mindre än Teddy Sheringham. Även anfallaren Robbie Keane huserar i klubben.

Hoppa över Twitterpostning

 • Piruetter och hopp på torget i Jakobstad

  Skridskobana och skidspår på torget invigdes.

  Skridskobanan på torget i Jakobstad invigdes på torsdagen. Bandet klipptes av stadsdirektör Kristina Stenman och sen visade Jeppis Skating upp alla piruetter och hopp som fanns i verktygslådan.

 • Forskning bevisar: Arbetslivet gynnar socialt kompetenta människor

  Sociala personer sysselsätts bättre och förtjänar mera.

  Det som gemene man har vetat länge är nu vetenskapligt påvisat: Sociala färdigheter har en allt större betydelse i arbetslivet. Socialt kompetenta personer anställs lättare, har bättre karriärmöjligheter och högre lön.

 • Kulturcaféet Saha i Karleby är stängt i sommar

  Nämnd anser att det finns för få parkeringsplatser.

  Nu är det klart att det inte blir något sommarcafé i Yxpila nästa sommar. Sommarteatern, kulturveckan och bastubadandet får ändå fortsätta.

 • Ringell och Karlsson nominerade till Nordiska rådets litteraturpris

  Mångsidiga kandidater till Nordiska rådets litteraturpris.

  Fem romaner, fyra diktsamlingar, tre samlingar med noveller eller kortprosa och en självbiografi - startfältet i kampen om Nordiska rådets litteraturpris 2018 bjuder på såväl gamla rävar som nya förmågor i detta sammanhang.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland