Hoppa till huvudinnehåll

Direkt på Arenan: Lepistö försvarar VM-bronset

I cykel-VM i Bergen försvarar Lotta Lepistö i dag VM bronset från i fjol. Linjeloppet på 152,8 km startar klockan 14.30 och kan ses direkt på Arenan.

Årets huvudmål för landsvägscyklisten Lotta Lepistö har varit linjeloppet i cykel-VM i Bergen i Norge. Fjolårets bronsmedaljör hör till favoriterna i år trots att banan är en av de längsta och tyngsta i dam-VM:s historia, totalt 152,8 kilometer.

Lotta Lepistö som i år visat sig klara av tuffare banor har chans att upprepa bedriften från i fjol. Håller hon sig med i täten efter den sista stigningen, kommer hon att vara svårslagen i en möjlig spurtduell.

Lepistö har hjälp under tävlingen av Laura Vainionpää som fungerar som hjälpryttare.

Damernas linjelopp med start klockan 14.30 direkt på Arenan med svensk referat av Magnus Eklöv.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport