Hoppa till huvudinnehåll

FC Inter besegrade JJK – HIFK:s aktier stärktes i bottenstriden

Timo Furuholm, FC Inter
Inters Timo Furuholm blev matchhjälte. Timo Furuholm, FC Inter Bild: All Over Press / Marko Tuominiemi Timo Furuholm,FC Inter Åbo

JJK ligger allt sämre till i botten av fotbollsligan. Måndagens 1–3-förlust hemma i Jyväskylä mot Inter innebär att laget fortfarande ligger tre poäng efter nästjumbon HIFK och hotas av direkt degradering vid säsongslutet.

Näst sista laget i tabellen tvingas till ligakval. Fem omgångar återstår för lagen i bottenstriden.

Alla mål i måndagens enda match i fotbollsligan kom i andra halvlek. Timo Furuholm gjorde både 0–1 och 0–2 för gästerna från Åbo innan Mika Ojala spädde på till 0–3. Samu Suoraniemi gjorde JJK:s tröstmål.

Text: FNB

Läs också

Nyligen publicerat - Sport