Hoppa till huvudinnehåll

Vad hette du på X3M-communityn?

Ett kollage med små presentationsbilder från communityn.
Är du med på den här bilden med slumpmässigt utvalda communister? Vad hette du på communityn? Ett kollage med små presentationsbilder från communityn. x3m communityn

Var du med på X3M-communityn? Skriv ditt namn i kommentarerna. Kanske är det någon som söker dig.

Under våren har jag jobbat med en dokumentär om X3M-communityn. En webbsajt som existerade mellan 2004 och 2013 och lockade tiotusentals användare.

Många har tappat kontakten

Jag har pratat med många nostalgiska medlemmar. En del av dem finns med i dokumentären.

Nästan alla jag pratat med funderar på vad som hänt med andra communister.

En del har förlorat kontakten med vänner från klubbar och gula kuvert. Andra är bara nyfikna på vad den där typen som skrev en så intressant dagbok gör idag.

Skriv ditt namn i kommentarerna

Jag vill starta ett experiment. Hur många före detta communister kan vi hitta tillsammans? Skriv ditt communitynamn i kommentarerna till den här artikeln. Sprid sidan till andra som var med.

Ifall du vill komma i kontakt med folk berättar du också hur man hittar dig på nätet idag, till exempel ditt namn på Facebook eller Instagram. Det är också fritt fram att efterlysa folk.

  • Urstark första halvlek gav City tre poäng

    Manchester City besegrade Napoli med 2–1.

    Manchester City höll på att slå knock på Serie A-ettan Napoli i första halvlek. Efter 2–0 i halvtid reste sig Napoli till kamp i Champions League-matchen men föll med uddamålet 1–2.

  • Trumps inreseförbud stoppat igen

    Skulle ha trätt i kraft på onsdag morgon.

    En federal domare stoppade på tisdagen stora delar av president Donald Trumps nyaste version av inreseförbud till USA bara några timmar innan det var meningen att det skulle träda i kraft.

Nyligen publicerat - X3M