Hoppa till huvudinnehåll

Vad hette du på X3M-communityn?

Ett kollage med små presentationsbilder från communityn.
Är du med på den här bilden med slumpmässigt utvalda communister? Vad hette du på communityn? Ett kollage med små presentationsbilder från communityn. x3m communityn

Var du med på X3M-communityn? Skriv ditt namn i kommentarerna. Kanske är det någon som söker dig.

Under våren har jag jobbat med en dokumentär om X3M-communityn. En webbsajt som existerade mellan 2004 och 2013 och lockade tiotusentals användare.

Många har tappat kontakten

Jag har pratat med många nostalgiska medlemmar. En del av dem finns med i dokumentären.

Nästan alla jag pratat med funderar på vad som hänt med andra communister.

En del har förlorat kontakten med vänner från klubbar och gula kuvert. Andra är bara nyfikna på vad den där typen som skrev en så intressant dagbok gör idag.

Skriv ditt namn i kommentarerna

Jag vill starta ett experiment. Hur många före detta communister kan vi hitta tillsammans? Skriv ditt communitynamn i kommentarerna till den här artikeln. Sprid sidan till andra som var med.

Ifall du vill komma i kontakt med folk berättar du också hur man hittar dig på nätet idag, till exempel ditt namn på Facebook eller Instagram. Det är också fritt fram att efterlysa folk.

 • Thomas Lundin: Ingen jul utan julkonserter

  Ger sig ut på turnén "Sent i advent" den 19-23 december.

  I år hade artisten Thomas Lundin tänkt ta ledigt från sin mångåriga tradition att ge julkonserter. Till slut kunde han ändå inte hålla sig, utan snickrade ihop turnén "Sent i advent".

 • Pärmäkoski drar sig ur tävlingarna i Toblach

  Beslut om Tour de Ski fattas i ett senare skede.

  Krista Pärmäkoski kommer inte till start på dagens 10 km i fristil i Toblach meddelar skidförbundet. Pärmäkoski som ligger på sjunde plats i den totala världscupen känner sig inte hundraprocentigt frisk

 • Ultra Bra i Helsingforsarenan 15.12 2017: Fest i den rödgröna bubblan

  Ultra Bra är tillbaka. Vilan gjorde dem gott.

  Ultra Bra är lite som samhällsdebatten just nu. Inget mittfält. Antingen älskar man dem eller så hatar man dem. Antingen var man till 100% i H:fors-arenan igår kväll för att bevittna deras efterlängtade comeback i stor skala - eller så inte. Och jo, det blev just den rödgröna suvakki-sjung-med-torka-tåren-fest som hade förväntats, skriver Marcus Rosenlund.

Nyligen publicerat - X3M