Hoppa till huvudinnehåll

Ställ frågor om akne till radiodoktor Håkan Granlund!

Pojke med akne
Pojke med akne Pojke med akne finnar

Tampas du med akne eller någon annan form av hudproblem?

Kan problemen förebyggas med hjälp av någon specifik kost? Vilka råd ska man som förälder ge en tonåring med akne? När är det värt att uppsöka läkare? Fungerar det att smeta tandkräm på finnarna?

Ikväll har du chansen att ställa frågor om akne och andra hudproblem i Vega kväll.

Man i läkarrock undersöker huden på en annan persons arm med förstoringsglas
Man i läkarrock undersöker huden på en annan persons arm med förstoringsglas Bild: Jyrki Valkama Radiodoktorn,håkan granlund

Radiodoktor Håkan Granlund sitter med i direktsändningen mellan kl 19.20 och 20.00 och det går bra att skicka in frågor också på förhand.

Fråga radiodoktorn om akne och hudproblem

Läs också

Hälsa

 • Läkare som påpekar vikten borde också kunna erbjuda hjälp

  Hurdan hjälp erbjuds den som vill ha hjälp med sin övervikt?

  Många överviktiga berättar att vikten ofta tas upp inom hälsovården fastän besöket gäller något helt annat. Ändå kan det vara svårt att få hjälp när man vill ha det. Hur ska läkarna egentligen göra? Vi frågar specialläkare Milla Rosengård-Bärlund.

 • Träning som är kul!

  Om du hör ordet motion eller träning, vad tänker du på då?

  Om du hör ordet motion eller träning, så vad tänker du på då? Är ordet negativt laddat? Är det skolidrotten där du blev vald sist? Är det blod, svett och tårar eller tråkig träning som aldrig tar slut? Isåfall är det dags att tänka om.

 • Nytt superantibiotikum utvecklas av forskare

  En molekyländring har gjorts i vancomycin.

  Forskare har gjort en molekyländring i vancomycin, ett centralt antibiotikum vid behandling av svåra infektioner, uppger FNB. Enligt forskarna gör den nya strukturen det svårt för bakterierna att utveckla resistens.

 • Ser ditt barn på nätporr?

  Allt yngre barn porrsurfar, vissa blir beroende.

  I Sverige är medelåldern för pojkar att första gången medvetet börja konsumera pornografi 12.3 år. De yngsta som uppger att de sett nätporr går på förskolan.

Nyligen publicerat - Hälsa