Hoppa till huvudinnehåll

Ny poängsuccé av Nordgren i CHL

Niklas Nordgren i HIFK:s tröja.
Niklas Nordgren har gjort 4+2 på två matcher i CHL. Niklas Nordgren i HIFK:s tröja. Bild: Lehtikuva ishockey,HIFK Hockey,Nordgren,niklas nordgren

Storlöftet Niklas Nordgren gjorde tre nya poäng då HIFK besegrade Comarch Cracovia i den sista matchen i CHL. 17-åringen har gjort 4+2 på två matcher i turneringen.

För en vecka sedan spelade Niklas Nordgren sin första match för HIFK då laget besegrade Comarch Cracovia med 6–0. Superlöftet gjorde tre mål i den matchen.

Ikväll blev det tre nya poäng av 17-åringen i hemmadebuten.

Nordgren spelade fram till Jarkko Malinens 1–0 i mitten av den första perioden. Han gjorde själv 4–1 i slutet av den andra perioden och fick också en passningspoäng till Juha-Pekka Haatajas 6–2.

– Det har känts otroligt bra att få vara med här och spela och det var fint att få spela här i hemmahallen, säger han till HBL efter matchen.

Nordgren har gjort 4+2=6 poäng på två matcher i CHL som nu tar slut för HIFK:s del. Laget slutade trea i gruppen efter RB München och Brynäs. Laget vann bra två matcher i turneringen – båda mot gruppjumbon Comarch Cracovia.