Hoppa till huvudinnehåll

Mingla med oss - här är festfolket på X3M 20

Isac Elliot står på scenen. I förgrunden syns publikens händer.
Isac Elliot med sina supertrogna fans. De sprang in i salen direkt när dörrarna öppnades. Isac Elliot står på scenen. I förgrunden syns publikens händer. Bild: YLE / Björn Karlsson Isac Elliot,x3m20

Klackarna i taket! Hittar du dig själv eller din kompis på mingelbilderna från X3M:s 20-årsfest?

Stämningen är på topp när X3M firar sin 20-års dag på The Circus i Helsingfors. Några minuter efter att dörrarna öppnas har Isac Elliots fans redan haffat platserna längst framför scenen.

De färgglada ballongerna, konfettin och alla piffiga gäster gör verkligen sitt för att göra det här till ett riktigt pangkalas.

Publiken tjoar och artisterna drar hem stora applåder. Folk poserar vid fotoväggen för att bli fotade för #x3m20 och samtidigt går vi runt och kollar in stämningen i salen.

Ser du någon du känner?

Schemat är fullproppat med roligheter och fina artister: Isac Elliot unplugged, Linnea Henriksson och Norlie & KKV stiger upp på scen och ger allt.

Dessutom bjuder också KAJ, Krista Siegfrids, Satin Cricus, Alva och Kiara Nelson på små delikata spelningar.

Kommentarer
  • Kurikka – den akrobatiska gymnastikens finländska högborg

    Lakeuden Taitovoimistelijat är ett begrepp inom grenen.

    Den ena bilen efter den andra kör fram till Monnari, allaktivitetshuset i Kurikka, och lämnar av en eller flera flickor. Idag väntar ett tre timmar långt träningspass. De totalt 60 flickorna är i åldern 7-17 år och deras gren är akrobatisk gymnastik.

  • Nu kan du själv kolla hur havskusten i Hangö mår

    Avancerade mätare utanför Tvärminne visar miljöförändringar.

    Tvärminne zoologiska station i Hangö har i dag två mätare som skickar data på hur temperatur, salthalt, syrehalt, surhetsgrad och grumlighet varierar i vattnen utanför stationen. En tredje mätare är på kommande. Finansieringen sköts med hjälp av privata aktörer.

Nyligen publicerat - X3M