Hoppa till huvudinnehåll

Barcelonas besked om Messi: ”Kommer att erbjuda livstidskontrakt”

Lionel Messi vrålar.
Lionel Messi. Lionel Messi vrålar. Bild: Mikel Trigueros / Urbanandsport / Cordon Press/All Over Press Barcelona,Lionel Messi

Om Barcelonas vd Oscar Grau får som han vill kommer Lionel Messi aldrig att lämna FC Barcelona. Enligt Grau finns det planer på att erbjuda honom ett kontrakt som även gäller efter att karriären är över.

I somras gick FC Barcelona ut med att Lionel Messi kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben fram till juni 2021. Sedan dess har det förekommit rykten om att Manchester City skulle erbjuda fantasisummor för att få värva argentinaren.

Barcelonas vd Oscar Grau ser naturligtvis att Messi stannar i klubben och man ska nu vara villig att erbjuda en väldigt långsiktig lösning.

– Messi skrev under ett fyraårigt avtal i juni men klubben kommer att erbjuda ett livstidskontrakt. Vi vill att han ska stanna eftersom han är en ikon. Efter att den aktiva karriären är över vill vi att han stanna kvar i klubben, säger Grau till ESPN.

Lionel Messi har tillhört Barcelona sedan han var tretton år. Som 17-åring gjorde han debut i Barcelonas A-lag och har sedan dess spelat nästan 400 ligamatcher för klubben.

Totalt har han vunnit 30 titlar med klubben och utsetts till världens bästa spelare fem gånger.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport