Hoppa till huvudinnehåll

Albin Granlund nöjd med sin säsong - saknar ännu nytt kontrakt

Albin Granlund, IFK Mariehamn.
Albin Granlund, IFK Mariehamn. Bild: Yle/AnttiKoivukangas albin granlund

IFK Mariehamns Albin Granlund, som har fått sin fotbollsfostran i Pargas IF, utsågs av landets fotbollsjournalister till ligans bästa högerback. Han har gjort en bra säsong trots att han var skadad i början av året, men han vet ännu inte var han ska spela i framtiden.

Granlund är hemlighetsfull om vilka förhandlingar om hans fotbollsframtid som pågår men han säger att finländska klubbar har hört av sig.

Helst skulle Granlund vilja pröva vingarna utomlands nu då hans kontrakt med IFK Mariehamn löper ut.

Granlund medger att det känns bittert att hans lag i sista ligaomgången slutade på en femteplats i tabellen och därmed missar chansen till Europaspel, men han har trivts bra i laget där han har varit en viktig kugge i försvaret.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland