Hoppa till huvudinnehåll

Ingen värre skada för Nadal – spelar i London

Rafael Nadal grimaserar med en tennisracket ovanför huvudet.
Rafael Nadal kommer att spela i London. Rafael Nadal grimaserar med en tennisracket ovanför huvudet. Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press Rafael Nadal,US Open i tennis

Rafael Nadals tränare Carlos Moya har bekräftat att världsettan spelar i ATP-slutspelet i London som kör igång på söndag. Nadal har den senaste tiden haft problem med en knäskada.

Rafael Nadal fick problem med ett knä i Mastersturneringen i Paris förra veckan och var tvungen att kasta in handduken i kvartsfinalen mot Filip Krajinovic.

Efter turneringen röntgades knäet och nu kommer Nadals tränare Carlos Moya med lugnande besked. Det är ingen allvarlig skada och Nadal kommer att spela i ATP-slutspelet.

– Hans knä är okej. Han avbröt eftersom han inte vill ta några risker. Rafa kommer att spela i London eftersom det är den enda stora turneringen som han inte har vunnit, säger Moya enligt Sky Sports.

Nadal spelade inte i ATP-slutspelet förra året på grund av skada. 2015 förlorade han semifinalen mot Novak Djokovic i två raka set.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport