Hoppa till huvudinnehåll

Markkanen skadad i Bulls brakförlust: ”Hoppas vara tillbaka så snabbt som möjligt”

Lauri Markkanen går på planen
Lauri Markkanen spelade bara 15 minuter mot San Antonio. Lauri Markkanen går på planen Bild: AOP/ KAMIL KRZACZYNSKI Basket,Lauri Markkanen,NBA,Chicago Bulls,Markkanen

Lauri Markkanen skadade vristen då Chicago Bulls förlorade mot San Antonio Spurs. Markkanen spelade bara femton minuter i matchen och hann göra sex poäng.

Det var i slutet av den första halvleken som olyckan var framme för Lauri Markkanen. I en närkamp med Rudy Gay skadade han vristen. Markkanen slutförde den första halvleken men fanns inte med i Bulls lag i den andra.

– Jag steg på Gays fot, det var inte så farligt. Jag ska få lite behandling nu och hoppas vara tillbaka så snabbt som möjligt, sa Markkanen efter matchen enligt Chicago Sun Times.

Hoppa över Twitterpostning

Säsongens största förlust

Markkanen gjorde sex poäng under den första halvleken och tog två returer. Det här var första gången den här säsongen som Markkanen gjorde mindre än tio poäng i en match.

Chicago Bulls hade det riktigt jobbigt i matchen mot San Antonio Spurs. Laget hamnade tidigt i underläge och åkte på sin största förlust den här säsongen. San Antonio vann matchen med 133–94.

– Det är mycket som vi måste fundera på under de kommande dagarna. Allt börjar med mig. Jag måste se till att killarna är tillräckligt förberedda, så att vi kan ge oss själva en chans att vinna matcher, säger lagets tränare Fred Hoiberg.

Chicago Bulls har nu förlorat fyra raka matcher.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport