Hoppa till huvudinnehåll

Första segern för Kontinen och Peers i ATP-slutspelet

Henri Kontinen, John Peers.
Henri Kontinen och John Peers jagar en ny titel i ATP-slutspelet. Henri Kontinen, John Peers. Bild: imago/Geisser/ All Over Press Henri Kontinen,John Peers

Henri Kontinen och John Peers har öppnat segerkontot i ATP-slutspelet i London. Paret besegrade på tisdagen Jean-Julien Rojer och Horia Tecau i två raka set.

Henri Kontinen och John Peers som vann ATP-slutspelet förra året fick ingen bra start på årets turnering då paret förlora sin första match i söndags. I den andra gruppspelsmatchen kom den första segern.

Trots att Kontinen och Peers vann matchen i två raka set så bjöd Rojer och Tecau på hårt motstånd. Båda seten gick till tiebreak men till slut stod det finsk-australiska paret som segrare med 7–6 och 7–6.

Segern var viktig med tanke på fortsättningen av turneringen. De två bästa paren i de båda grupperna går vidare till semifinal.

Kontinen och Peers möter det franska paret Pierre-Hugues Herbert och Nicolas Mahut i den sista matchen i gruppspelet.

 • Raseborg sväljer inte Nordkalks stora planer i Svartå

  Miljö- och byggnadsnämnden vill begränsa maximimängden.

  Företaget Nordkalk vill bryta nästan fyra gånger mera kalksten i framtiden vid sitt kalkbrott i Svartå. Miljö- och byggnadsnämnden i Raseborg vill att myndigheterna begränsar maximimängderna kalk- och sidosten som bryts och krossas.

 • Rysk OS-vinnare livstidsavstängd

  IOK fortsätter att straffar ryska idrottare.

  Fyra ryska skidåkare är avstängda på livstid från OS. Nu har Internationella olympiska kommittén (IOK) stängt av fyra skeletonåkare, också de på livstid, skriver IOK på sin webbplats.

 • AV-teatern skvallrar om blodig fars

  Det skrattas åt överklassen i AV-teaterns nya pjäs Skvaller.

  Det skrattas åt överklassen i AV-teaterns nya pjäs "Skvaller". På scenen ses i år också bekanta ansikten från sommarteatrar i södra Finland.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport