Hoppa till huvudinnehåll

Ojanperä flyttar till HJK: ”Kommer att utvecklas som spelare”

Hanne Ojanperä, PK-35
Hanne Ojanperä lämnar PK-35. Hanne Ojanperä, PK-35 Bild: Toni Hekkala / All Over Press Pallokerho-35,PK-35 Vantaa,hanne ojanperä

Anfallaren Hanne Ojanperä lämnar PK-35 för spel i HJK. Ojanperä har skrivit på för ett år med de färska cupmästarna.

Under de fem senaste säsongerna har Hanne Ojanperä skördat stora framgångar i PK-35 men nu väntar nya utmaningar. Nästa säsong kommer hon att spela för cupmästarna HJK.

– Klubben har gjort ett bra jobb de senaste åren och det syntes i resultaten den gångna säsongen. Jag är väldigt nöjd med avtalet och kommer säkert att utvecklas som spelare.

– Jag tror starkt på att nästa säsong kommer att bli bra för både mig själv och klubben, säger hon på HJK:s webbplats.

Hanne Ojanperä har spelat 136 ligamatcher under karriären och gjort 50 mål. Förutom PK-35 har hon också spelat ligafotboll i FC United och KF10.

 • Raseborg sväljer inte Nordkalks stora planer i Svartå

  Miljö- och byggnadsnämnden vill begränsa maximimängden.

  Företaget Nordkalk vill bryta nästan fyra gånger mera kalksten i framtiden vid sitt kalkbrott i Svartå. Miljö- och byggnadsnämnden i Raseborg vill att myndigheterna begränsar maximimängderna kalk- och sidosten som bryts och krossas.

 • Rysk OS-vinnare livstidsavstängd

  IOK fortsätter att straffar ryska idrottare.

  Fyra ryska skidåkare är avstängda på livstid från OS. Nu har Internationella olympiska kommittén (IOK) stängt av fyra skeletonåkare, också de på livstid, skriver IOK på sin webbplats.

 • AV-teatern skvallrar om blodig fars

  Det skrattas åt överklassen i AV-teaterns nya pjäs Skvaller.

  Det skrattas åt överklassen i AV-teaterns nya pjäs "Skvaller". På scenen ses i år också bekanta ansikten från sommarteatrar i södra Finland.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport