Hoppa till huvudinnehåll

Glädjebeskedet för alla Manchester United-fans: Zlatan och Pogba klara för comeback

Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba firar mål.
Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba är tillbaka. Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba firar mål. Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press Zlatan Ibrahimović,Paul Pogba

Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba är redo för comeback efter sina skadeproblem. Stjärnorna finns med i truppen till lördagens Premier League-match mot Newcastle, säger tränaren José Mourinho.

Det blev ett efterlängtat besked för alla United-fans. Såväl Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba som Marcus Rojo finns med i truppen som möter Newcastle på lördag.

Hoppa över Twitterpostning

Den svenske anfallaren har varit borta från spel sedan april på grund av en knäskada och det talades då till och med om att den långa karriären skulle vara över.

– Han har visat otrolig karaktär för att klara av det här. Han är en otroligt viktig spelare för oss och vi välkomnar honom tillbaka, säger Mourinho.

Pogba har i sin tur vilat sedan september, då han skadade låret.

Manchester United ligger tvåa i Premier League-tabellen med 23 poäng på elva matcher. Tabellen toppas av lokalrivalen Manchester City med 31 poäng på lika många matcher.

Matchen mellan Manchester United och Newcastle kör igång klockan 19.30 finsk tid.

Läs också