Hoppa till huvudinnehåll

Mardröm direkt för Moyes: ”Inte tillräckligt bra”

David Moyes ser besviken ut.
David Moyes fick ingen rolig start i West Ham. David Moyes ser besviken ut. Bild: Rex Features Ltd 2012/All Over Press David Moyes

Krislaget West Ham bytte tränare – och förlorade igen. Nu väntar ett stentufft schema för David Moyes i jakten på att vända skutan. ”Jag är besviken över vår insats”, säger Moyes.

Leicester hemma och Everton borta. Sedan Manchester City borta, Chelsea hemma och Arsenal hemma.

David Moyes har ett minst sagt jobbigt uppdrag att skaka liv i West Ham. Hans startsträcka i sin nya klubb är inte att leka med. Speciellt efter att det blev förlust i kvällens debut mot Watford.

– Vi måste försöka vända det här snabbt. I dag var det inte tillräckligt bra, säger han till Sky Sports.

Har flera misslyckanden i följd

Watford tog ledningen i den elfte minuten efter att Will Hughes var snabbast framme på en slumpboll. I den andra halvleken utökade Richarlison till 2–0, hans femte fullträff för säsongen.

Många kritiserar West Ham skarpt efter ännu en tam insats. Moyes ärver ett lag som har sett vimsigt ut med Slaven Bilic som tränare och som nu parkerar under nedflyttningsstrecket.

– De flesta hade nog förväntat sig det här. Det har sett ut ungefär så här tidigare. Jag är besviken på att vi inte spelade bättre, men vi måste sätta de lägen vi får. Det bättre laget vann, men vi kunde ha förändrat utgången.

Moyes meritlista efter tiden i Everton är inte speciellt imponerande. Han misslyckades i Manchester United och Real Sociedad innan han följde upp med att föra Sunderland till degradering.

Resultat, Premier League:

Watford–West Ham 2–0 (1–0)

Läs också

Nyligen publicerat - Sport