Hoppa till huvudinnehåll

Bottennotering för Lauri Markkanen – Chicago Bulls tog storstryk mot Utah

Lauri Markkanen här i sällskap med sin lagkamrat Nikola Mirotic.
Motigt värre för Lauri Markkanen. Lauri Markkanen här i sällskap med sin lagkamrat Nikola Mirotic. Bild: All Over Press Lauri Markkanen,NBA,Chicago Bulls,Nikola Mirotić

Det blev endast tre poäng och sju rebounds för Lauri Markkanen då hans Chicago föll med hela 80–110 mot Utah Jazz i NBA. För Markkanens del är det rookiesäsongens sämsta poängnotering – och den andra kvällen utan trepoängare.

Det går fortsättningsvis motigt för Lauri Markkanen. Då Chicagos bortaturné fortsatte med en bortamatch mot Utah Jazz under natten till torsdag finsk tid var finländaren igen riktigt kall.

Det blev till slut endast tre poäng, efter endast ett lyckat tvåpoängskast på nio försök. Det var också den andra matchen under säsongen som Markkanen inte lyckats med ett endaste trepoängskast.

För Chicagos del var 80–110-förlusten säsongens trettonde. Laget har endast lyckats vinna tre matcher under den pågående NBA-säsongen.

Chicago avslutar sin pågående bortaturné med att gästa de regerande mästarna i Golden State Warriors under natten till lördag finsk tid.

Läs också