Hoppa till huvudinnehåll

Arenans månadsbrev - din guide till Yles utbud

Screenshot av ett elektroniskt nyhetsbrev där man på bild ser Moa Lignell spela gitarr.
Bild av nyhetsbrevet skickat i januari 2018. Screenshot av ett elektroniskt nyhetsbrev där man på bild ser Moa Lignell spela gitarr. Bild: Yle / Tuotantotehdas Oy nyhetsbrev,Moa Lignell,Ensam på scenen

Populära dramaserier, intressanta dokumentärer, aktuella evenemang, filmer och mycket mer. På Yle Arenan samlas de allra flesta av Yles program för att du skall kunna ta del av dem när det passar dig bäst. Vill du få tips om vilka guldkorn som finns där för tillfället skall du prenumerera på Arenans månadsbrev.

Arenans månadsbrev är ett nyhetsbrev som en gång i månaden tipsar om sådant som sänts i tv, radio eller bara finns på Arenan. I brevet lyfts innehåll som har svenskt tal eller textning.

För att prenumerera på brevet behöver du skapa en Yle Profil. Om du inte redan gjort det kan du skapa en på sidan svenska.yle.fi/yle-profil.

När du loggat in på din Yle Profil kan du redigera ditt konto genom att klicka på din mejldress som syns uppe till höger och välja "Mitt konto". I balken uppe på sidan kan du sedan gå till Nyhetsbrev och kryssa i att du är intresserad av Arenans månadsbrev.

Screenshot av webbsidan där man prenumererar på Yle Arenans nyhetsbrev.
Under fliken Nyhetsbrev kryssar man för de brev man är intresserad av, Screenshot av webbsidan där man prenumererar på Yle Arenans nyhetsbrev. Bild: Yle / screenshot Yle Arenan,yle profil

På sidan hittar du också ett månadsbrev och en rad genrespecifika brev som finns tillgängliga på finska. Kryssa i det eller de brev du är intresserad av. Breven du valt kommer därefter att dyka upp i din inbox (den mejladress du valt när du skapat profilen).

Mycket nöje!

  • År 2017 det näst varmaste någonsin enligt rymdstyrelsen Nasa

    De tre senaste åren har varit de varmaste någonsin.

    Också fjolåret, år 2017, var en av de varmaste som någonsin har uppmätts. Den amerikanska rymdstyrelsen Nasa säger att fjolåret var den näst varmaste någonsin. USA:s federala vetenskapliga väderorgan Nooa (National Oceanic and Atmospheric Administration) säger för sin del att år 2017 var den tredje varmaste någonsin.

  • Sökes: Arabisktalande polis till Österbotten

    Svenskkunniga poliser inte den enda bristen inom poliskåren.

    Svenskspråkiga personer söker sig inte i tillräckligt hög grad till polisutbildningen och det är ett problem. Det är också ett problem att utlandsfödda drar sig för att söka till polisyrket.

Läs också