Hoppa till huvudinnehåll

Polisen: Arm hittad i havet i utanför Köpenhamn - kanske Kim Walls

Danska Beredskapsstyrelsen assisterar polisen som söker efter kroppsdelar i Kalvebod Fælled den 23 augusti nära stället där en del av journalisten Kim Walls kropp hittades den 21 augusti 2017.
Arkivbild: Danska Beredskapsstyrelsen assisterar poliser som söker efter kroppsdelar nära den plats där en del av Kim Walls kropp hittades 21.8.2017. Danska Beredskapsstyrelsen assisterar polisen som söker efter kroppsdelar i Kalvebod Fælled den 23 augusti nära stället där en del av journalisten Kim Walls kropp hittades den 21 augusti 2017. Bild: EPA-EFE/MARTIN SYLVEST Kim Wall,Peter Madsen,ubåtar,UC3 Nautilus

Polisen i Köpenhamn meddelar att man har hittat en arm
i Kögebukten.

Enligt polisen kan det vara fråga om den mördade svenska journalisten Kim Walls arm, rapporterar Danmarks Radio.

Kim Wall försvann under en resa på en privat ubåt i augusti.

Polisen säger att armen hittades ungefär en kilometer från den plats där man i oktober hittade Kim Walls huvud och ben förpackade i plastkassar.

Den danska ubåtsägaren Peter Madsen står preliminärt åtalad för att ha dödat och styckat Kim Wall.

Läs mera:

Ubåten UC3 Nautilus lyfts upp med en kran den 12 augusti i Köpenhamn.

Ny förklaring av Peter Madsen: Kim Wall blev först kolmonoxidförgiftad och sedan styckad

Den mordmisstänkta mannen Peter Madsen har lämnat en ny förklaring om journalisten Kim Walls död, uppger polisen i Köpenhamn. Enligt honom dog Wall av kolmonoxidförgiftning. Brottsrubriceringen har också utökats; Madsen misstänks också för sexbrott.

  • Quiz: Känner du igen Finlands invasiva arter?

    Testa dina kunskaper i vårt bildquiz!

    Invasiva främmande arter är växter och djur som människan har fört in till områden där arten inte naturligt är utbredd, och som utgör ett hot mot den biologiska mångfalden. Känner du igen de här invasiva arterna som förekommer i Finland?

  • Fjärde raka för Cocks – vann baltiska ligan efter finalrysare

    Cocks besegrade ukrainska Zaporozhyes i finalen.

    Cocks är fortfarande herren på täppan i den baltiska handbollsligan. Riihimäkiklubben vann den internationella ligan för fjärde året i svit genom att besegra ukrainska ZTR Zaporozhyes med 23–22 i finalen.

Läs också

Nyligen publicerat - Utrikes