Hoppa till huvudinnehåll

Yles kundbrev - din guide till Yles utbud

Screenshot av nyhetsbrevet "Yles kundbrev" skickat i juni 2018.
Bild av Yle kundbrev skickat i juni 2018. Screenshot av nyhetsbrevet "Yles kundbrev" skickat i juni 2018. Bild: Yle screenshot nyhetsbrev,Yle,Yles kundbrev

Populära dramaserier, intressanta dokumentärer, aktuella evenemang, filmer och mycket mer. På Yle Arenan samlas de allra flesta av Yles program för att du skall kunna ta del av dem när det passar dig bäst. Vill du få tips om vilka guldkorn som finns på Arenan och våra webbsidor för tillfället skall du prenumerera på Yles kundbrev.

Yles kundbrev (tidigare Arenans månadsbrev) är ett nyhetsbrev som en gång i månaden tipsar om sådant som sänts i tv, radio eller bara finns på Arenan. Här lyfts innehåll som har svenskt tal eller textning. Brevet ger också några tips på webbinnehåll och kommande program.

För att prenumerera på brevet behöver du skapa ett Yle-konto. Om du inte redan gjort det kan du skapa ett på sidan svenska.yle.fi/yle-konto.

När du loggat in på ditt Yle-konto kan du redigera dina inställningar genom att klicka på din mejldress som syns uppe till höger och välja "Mitt konto". I balken uppe på sidan kan du sedan gå till Nyhetsbrev, kryssa för rutan högst upp som ger Yle rätt att skicka dig nyhetsbrev och kryssa i att du är intresserad av Yles kundbrev.

Screenhot av webbsidan där man väljer vilka nyhetsbrev man är intresserad av.
På sidan Nyhetsbrev väljer man vilka brev man är intresserad av. Screenhot av webbsidan där man väljer vilka nyhetsbrev man är intresserad av. Bild: Yle screenshot Yle Arenan,Svenska Yle,Yles kundbrev

På sidan hittar du också Ylen asiakaskirje och en rad genrespecifika brev som finns tillgängliga på finska. Kryssa i det eller de brev du är intresserad av. Breven du valt kommer därefter att dyka upp i din inbox (den mejladress du valt när du skapat ditt Yle-konto).

Mycket nöje!

Läs också

Nyligen publicerat - Yle Fem