Hoppa till huvudinnehåll

KK Osijek blir Carl Lindboms tredje klubb för säsongen

Seagulls-Pyrintö.
Carl Lindbom lämnar Seagulls och flyttar till kroatiska ligan. Seagulls-Pyrintö. Bild: Jarno Kuusinen / All Over Press basketboll,basket,Damon Williams,Carl Lindbom

Den finländska landslagsmannen Carl Lindbom är klar för klubben KK Osijek som spelar i den kroatiska basketligan. Hans sejour i Helsingforsklubben Seagulls blev den här hösten bara en månad lång.

KK Osijek blir redan den tredje klubbadressen för den 26-årige Lindbom under pågående säsong. I november lämnade han sin klubb KK Juventus efter bara tre månader.

– Vi har funderat fram och tillbaka och nu går vi skilda vägar. Min agent har lagt ut näten och vi tittar i lugn och ro var det skulle vara bäst att fortsätta karriären, sade Lindbom för en dryg månad sedan.

Lindbom hann spela tio matcher i Litauen med snitten 2,4 poäng och 1,4 returer per match. Först bar det alltså av tillbaka till Helsingfors och Seagulls, och nu går flyttlasset till Kroatien.

– Den här månaden var lyckad för bägge parter och när jag fick erbjudandet från Kroatien ville jag gripa tag i möjligheten, säger Lindbom.

Skip Instagram post

Tidigare har Lindbom spelat för utomlands också för Skyliners Frankfurt. i Finland har han spelat för Honka, ToPo, Pyrintö och Nilan Bisons.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport