Hoppa till huvudinnehåll

Över 100 unika resmål i Finland

Publiken tipsade om sina bästa resmål och Egenland har nu samlat över 100 av dem på den här kartan. Välj dina favoriter och börja planera dina kommande färder eller res iväg med ett knapptryck fast direkt!

På grund av den pågående coronasituationen har vissa resmål gjort ändringar i sina öppettider och arrangemang. Kolla de aktuella öppettiderna och annan information på respektive resmåls hemsida. Glöm inte heller att följa med myndigheternas anvisningar och rekommendationer gällande inrikesturism.

Vill du tipsa om ett resmål? Ge ditt tips här.

Egenland

Publiken gör Egenland
Egenland är ett tvåspråkigt kulturreseprogram och en reseguide till Finland som lyfter fram era, publikens, bästa och originellaste resmålstips. I dagsläget har Egenland fått in över 4000 publiktips. I programmets webbreseguide hittar du över 100 av dem.

Har du ett smultronställe som Finland borde veta om? Dela med dig av ditt tips med Egenland-redaktionen via tipsformuläret, genom att skriva till oss på egenland@yle.fi eller genom att skicka ett meddelande på instagram.

Egenland finns till för alla
På följande plattformar kan du uppleva vårt unika land:

Är du intresserad av att utbyta tips om unika resmål i Finland? Då är du varmt välkommen med i facebookgruppen Poikkea polulta/På andra vägar. Gruppen administreras av Egenland-redaktionen.