Hoppa till huvudinnehåll

Ingen världscup i Otepää – snöbrist ställer till det i Estland

Eero Hirvonen, Ruka 2017.
Eero Hirvonen och de övriga deltagarna i världscupen i nordisk kombination får ta en oväntad tävlingspaus. Eero Hirvonen, Ruka 2017. Bild: Heidi Koivunen / All Over Press Eero Hirvonen

Det blir inga världscupdeltävlingar i nordisk kombination nästa helg. Arranagörerna i Otepää har inte tillräckligt med snö för att genomföra tävlingarna.

Eero Hirvonen och de övriga blåvita idrottarna i nordisk kombination kommer inte att åka till Estland nästa helg. På grund av snöbrist ställs lördagens individuella tävling och söndagens lagtävling in.

Beslutet innebär att världscupen fortsätter den 12 januari i Val di Fiemme i Italien.

Efter sju deltävlingar leder norrmannen Jan Schmid totalcupen och Eero Hirvonen ligger som bästa finländare på en femte plats, 80 poäng efter Schmid.

Källa: STT

 • Macron i överraskande hård kritik mot Trump-policy i kongresstal

  Statsbesökets sista tal kritiserade amerikansk isolationism.

  Det var inget Tack för i går-tal som president Emmanuel Macron gav i den amerikanska kongressen på statsbesökets sista dag. Mycket blomsterspråk om gemensam historia innehöll hård kritik mot handelskrig och amerikansk isolering. Vi måste göra planeten stor igen, betonade den franska presidenten som tror att USA återvänder till klimatöverenskommelsen.

 • Regina Koskinen ny kretsordförande för SFP i Egentliga Finland

  "Tillsammans ska vi skörda framgång".

  Regina Koskinen valdes till ny ordförande under SFP:s kretsmöte i Pargas på onsdagskvällen. Hon efterträder Marko Winter och säger att fokus nu är att nå framgång i det kommande landskapsvalet och riksdagsvalet.

 • TS: Forststyrelsen stämmer Skärgårdskompaniet

  Skärgårdskompaniet har inte betalat sina hyror.

  Ansenliga summor på 63 000 euro har inte betalats till Forststyrelsen och därför vill de säga upp avtalet med Skärgårdskompaniet gällande gästhamnen på Örö.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport