Hoppa till huvudinnehåll

MTV Sport: Benfica vill ha Lukas Hradecky

Lukas Hradecky är inne på sin tredje säsong i Eintracht Frankfurt.
Lukas Hradecky är inne på sin tredje säsong i Eintracht Frankfurt. Lukas Hradecky är inne på sin tredje säsong i Eintracht Frankfurt. Bild: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press Lukáš Hrádecký

Portugisiska Benfica har varit ute efter Finlands målvaktsstjärna sedan sommaren, enligt MTV Sport. Hradeckys kontrakt med Eintracht Frankfurt går ut i sommar.

Enligt MTV:s uppgifter kommer Benfica att försöka köpa loss Hradecky under det pågående transferförnstret. Benfica försökte skaffa Hradecky redan förra sommaren men den tyska klubben ville inte sälja sin förstemålvakt.

Benfica ligger för tillfället på tredje plats i den portugisiska ligan bakom Porto och Sporting. Laget slutade sist i grupp-A i Champions League där Manchester United slutade på första plats före Basel och CSKA Moskva.

Ifall Hradecky inte säljs i januari kommer han att lämna Eintracht Frankfurt utan ersättning på sommaren.

Läs också