Hoppa till huvudinnehåll

Förlust i Hradeckys 100:e match för Frankfurt: "Vi förlorar och vinner som ett lag"

Lukas Hradeckys jubileumsmatch slutade i förlust.
Lukas Hradeckys jubileumsmatch slutade i förlust. Lukas Hradeckys jubileumsmatch slutade i förlust. Lukáš Hradecký,fotboll,Eintracht Frankfurt,Fußball-Bundesliga

Finlands landslagsmålvakt Lukas Hradecky gjorde sin totalt 100:e match för sitt klubblag Eintracht Frankfurt. Men jubileumsmatchen slutade snöpligt: Augsburg var bättre med 3–0.

Frankfurt och Hradecky har gjort en bra säsong, laget ligger på sjätte plats i Bundesliga. 0–3-förlusten på bortaplan var säsongens största nederlag.

– Vi förlorar och vinner som ett lag och dagens match är inte något man behöver minnas. Vi måste lära oss spela mot sådana här motståndare, vi måste utvecklas, säger Hradecky till Bundesligas Twitterkonto.

Hoppa över Twitterpostning

– Efter 0–2-målet gav vi upp och trodde inte längre på oss själva. Vi tänkte väl att vi kan komma hit och spela arrogant fotboll, säger Hradecky på lagets webbplats.

Hradecky passar också på att berömma motståndarlaget Augsburg.

– De hade fin inställning och förtjänade sin seger.

Tack vare segern steg Augsburg till sjua och ligger efter 21 omgångar två poäng bakom Frankfurt.

Bayern München har dragit ifrån och toppar tabellen med 53 poäng. Sedan följer septetten Leverkusen, Leipzig, Dortmund, Schalke, Frankfurt, Augsburg och Mönchengladbach inom fyra poäng.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport