Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö söker ny kock

Elin Skagersten-Ström i Strömsös kök
Elin Skagersten-Ström i Strömsös kök Bild: Yle/Rolf Granqvist Strömsö,kockar

Är mat din största passion? Behärskar du matlagning på alla områden och har stor kunskap om olika råvaror? Gillar du dessutom att dela med dig av din kunskap åt andra? Då är just du den vi söker till vårt kreativa team.

I Strömsö vågar man testa gränser och prova på nytt. Det har utvecklat mig som kock.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsgemenskap i vacker miljö där du får arbeta med att utveckla ett av Finlands mest populära tv-program.

De senaste åren har våra recept tagits fram av Paul Svensson. För honom har Strömsö varit en lekfull plattform för nya idéer.

– I Strömsö vågar man testa gränser och prova på nytt. Det har utvecklat mig som kock.

Vi ser gärna att du förvaltar de här möjligheterna för nyskapande matlagning. Därtill förväntas du leverera inspirerande och för säsongen relevanta recept och infallsvinklar på råvaror och matkultur.

Jobbet innebär ca 2-4 inspelningsdagar/månad under sändningssäsong, med start i augusti 2018. Du kommer att få jobba med ett professionellt team som sköter tv-produktionen och vid behov erbjudas handledning i konsten att laga mat på tv.

Utbildning och arbetserfarenhet som kock är en fördel, liksom tidigare erfarenhet av tv- eller annat mediearbete.

Om du har frågor om jobbet kan du gärna kontakta Strömsös producent Christina Staffans +358407443803.

Ansökningstiden går ut 4.3.2018. Sänd en fritt formulerad ansökan till Strömsö/Svenska yle, PB 1000, 65101 Vasa eller per e-post till christina.staffans@yle.fi.

Strömsövillan i vinbterskrud.
Strömsövillan i vinbterskrud. Bild: Yle/Carina Ahlskog Strömsö,sommarvillor