Hoppa till huvudinnehåll

Yle X3M - nu med mer Guld och Fokus!

grafik för x3m fokus och guld
Yle X3M Guld & Fokus grafik för x3m fokus och guld Yle X3M,guld

Från och med måndag 12.2 hittar du det viktigaste och roligaste Yle X3M gör på Instagram på två nya konton!

Vi på Yle X3M vill ge dig både den bästa underhållningen och de viktigaste samtalsämnena. För att försäkra oss om att du ska få detta, har vi nu två nya konton på Instagram.

Yle X3M Guld kommer att ge dig den bästa underhållningen. Här kommer du i fortsättningen att hitta våra bästa artistintervjuer, våra roligaste sketcher och våra mest originella påhitt som livar upp din dag. Om du tidigare följt X3M Eftermiddag på Instagram har du redan det här kontot i ditt flöde.

På kontot Yle X3M Fokus kommer du att hitta de viktigaste samtalsämnena och frågeställningarna. Det här kontot är det som tidigare hette Yle X3M.

Vi vill göra det här för att försäkra oss om att du i fortsättningen ska ha lättare att hitta liknande material då du fastnar för något. Om du gillar en video vi gjort om könsstympning, behöver du bara klicka på profilen för att hitta liknande material. Det samma gäller om du älskade vår morkkislåt, men då finns den på ett annat konto. Så blir det enklare för dig att hitta det som intresserar just dig, just nu.

Förutom de här två kontona hittar du givetvis också i fortsättningen massor av innehåll på x3m.yle.fi, Arenan, vår Facebook-sida och när du följer oss på Snapchat. Och i radion pratar vi på som vanligt alla dagar. Vårt nya radioschema hittar du här!