Hoppa till huvudinnehåll

TPS bjuder alla matcher med samma kort – slår ihop säsongkorten för ishockey och fotboll

TPS.
TPS. Bild: All Over Press Rasmus Tirronen,Henrik Tallinder,TPS

Kortet gäller under hela fotbollssäsongen 2018. I ishallen gäller kortet under vårens första playoffomgång och under nästa säsong som börjar i höst.

Förbehållet är att minst 500 säsongkort blir sålda. Försäljningen börjar på onsdag och pågår till den 12 mars. Egentligen är det trots allt två kort som levereras inför respektive säsongstart och kostar tillsammans 230,64 euro vid engångsbetalning.

Mika Eskola, verkställande direktör för HC TPS säger att klubben vill locka sina supportrar att vara med på matcher under hela året. Det nya säsongkortet ger inträde till de övre läktarna E3, E5 och E7 samt till ståplatserna på B4 i ishallen. Under fotbollsmatcher ger kortet plats på raderna 1-4 på huvudläktaren eller på supporterläktaren.

Tidigare har Åboklubbarna FC Inter och Tuto bedrivit liknande samarbete med gemensamma säsongkort.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland