Hoppa till huvudinnehåll

Rings första mål i MLS – blev poängräddare med kanonskott

Alexander Ring skjuter ett skott
Alexander Ring gjorde sitt första mål i MLS. Alexander Ring skjuter ett skott Bild: EPA-EFE/ERIK S. LESSER fotboll,Alexander Ring,Major League Soccer

New York City FC får tacka Alexander Ring för poängen mot Atlanta United. Landslagsmittfältarens kanon i den andra halvleken gav 2–2 och lagets sjunde raka match utan förlust.

Alexander Ring är inte känd som någon stor målskytt men då han väl hittar rätt brukar det vara mål av den mer spektakulära sorten.

I natt slog han till med sitt första mål i MLS och det var en riktig godbit. Ring kvitterade till 2–2 mot Atlanta United med ett kanonskott från ungefär 20 meter som gick in via ribban.

– Det känns riktigt bra. Jag har varit nära några gånger tidigare den här säsongen. Att göra mål i den här matchen och vid det här tillfället var fint, säger han på klubbens Twitterkonto.

New York City FC låg under två gånger i matchen men kom tillbaka och klarade av att knipa en poäng. David Villa gjorde lagets första mål på straff i slutet av första halvleken.

– Vi visade karaktär då vi kom tillbaka två gånger. Det var inte vår bästa match men vi fick med oss en poäng och det är viktigt, säger Ring.

New York City FC toppar den östra konferensen efter sju matcher. Laget har vunnit fem matcher och spelat oavgjort två gånger.

Hoppa över Twitterpostning


Hoppa över Twitterpostning

Läs också

Nyligen publicerat - Sport