Hoppa till huvudinnehåll

Tala om knarket - hur syns droger i din vardag?

Dela din berättelse
Bilden är ett montage. Foto: Mostphotos Dela din berättelse narkotika,tala om knarket

Här kan du bidra till Svenska Yles projekt Tala om knarket.

2.5.2018 Blanketten är nu avpublicerad. Vi tackar alla som berättade sin historia.

Vi hoppas kunna belysa flera aspekter av bruk och missbruk av narkotika och läkemedel med hjälp av era berättelser. Det kan till exempel handla om anhörigvården, polisens arbete, skolan, langning, partydroger, kriminalitet och så vidare.

När du skickar in formuläret ger du Svenska Yle tillåtelse att publicera din berättelse i redigerad form. Du kan vara helt anonym, men skicka gärna dina kontakuppgifter ifall vi får kontakta dig. Vi publicerar inte ditt namn utan separat medgivande. Enbart de redaktörer som arbetar med projektet har tillgång till uppgifterna.

Du kan också skicka in din berättelse via Whatsapp eller via appen Signal på numret +358 44 4211 752.

Nyligen publicerat - Tala om knarket