Hoppa till huvudinnehåll

Tre bilar i krock på Åbovägen nära Ypäjä - ingen fick livshotande skador

nödnumret på en ambulans
nödnumret på en ambulans Bild: Yle/Erica Vasama utryckningsfordon,räddningsfordon

Tre personbilar krockade på på Åbovägen nära Ypäjä på lördag eftermiddag.

Krocken berodde troligen på att en av bilarna körde in i bilen framför varvid de två bilarna gled över på körfältet för motsatt körriktning och träffade en tredje bil, säger jourhavande brandmästare Marko Ahola.

Endast chaufförerna fanns i bilarna när olyckan skedde. Alla tre fördes till sjukhus för fortsatt vård. Två har lindriga skador medan den tredje chauffören har mer allvarliga skador. Ingen av de tre är i livshotande tillstånd.

Trafiken löper normalt igen vid olycksplatsen från och med söndag eftermiddag.

Läs också