Hoppa till huvudinnehåll

Sött från brittiska kungapalatset - prins Louis och systern gosar

Prins Louis vilar mot en vit dyna i Kensington Palace.
Prins Louis vilar mot en vit dyna i Kensington Palace. Prins Louis vilar mot en vit dyna i Kensington Palace. Bild: EPA/Kensington Palace Prins Louis av Cambridge

Den brittiska kungafamiljen har publicerat två nya fotografier på familjens nyaste medlem - prins Louis. Fotografierna har fotograferats av mamman Katherine i hemmet Kensington Palace.

I en av bilderna pussar den treåriga prinsessan Charlotte sin sovande bror. I den andra av bilderna vilar den nyfödda prinsen, upptryckt mot en dyna.

Prinsessan Charlotte pussar sin nyfödda bror, prins Louis.
Prinsessan Charlotte pussar sin nyfödda bror, prins Louis. Prinsessan Charlotte pussar sin nyfödda bror, prins Louis. Bild: EPA/Kensington Palace Prins Louis av Cambridge

- Vi är väldigt belåtna med att vi kan dela med oss av de här två fotografierna, lydde ett uttalande från Kensington Palace.

Louis Arthur Charles är femte i den brittiska tronföljden. Han är prins Williams och Kates tredje barn och drottning Elizabeths sjätte barnbarnsbarn.

Prins Louis vilar mot en vit dyna i Kensington Palace.
Prins Louis vilar mot en vit dyna i Kensington Palace. Bild: EPA/Kensington Palace Prins Louis av Cambridge

Det blir mer kungligt ståhej i sommar också när prins Harry och skådespelerskan Meghan Markle gifter sig i Windsor Castle den 19 maj.

Läs mera:

Storbritanniens nyaste prins ska heta Louis Arthur Charles

Prins William och hertiginnan Kate har valt ett namn för sin nyfödda son.

Läs mera:

Prins Harry och Meghan Markle gifter sig i Windsor Castle i maj

Under tisdagen har det klarnat att Prins Harry och Meghan Markle kommer att gifta sig i maj i Windsor Castle. Paret berättade om sin förlovning i måndags.

Läs också