Hoppa till huvudinnehåll

Rojalistisk yra i Windsor - fansen slagit läger inför prinsbröllopet på lördag

Förberedelserna inför lördagens prinsbröllop i Storbritannien är på slutrakan. De mest hängivna fansen har redan slagit läger i Windsor för att kunna följa med spektaklet från första parkett.

Ett tiotal personer har redan nu slagit läger i Windsor. De vill se så mycket som möjligt av bröllopskortegen och även i övrigt följa med prins Harrys och Meghan Markles bröllop på nära håll.

En man i kostym prydd med Storbritanniens flagga och en kvinna iklädd Storbritanniens flagga står framför Windsor slott.
Terry Hutt och Maria Scott väntar på lördagen. En man i kostym prydd med Storbritanniens flagga och en kvinna iklädd Storbritanniens flagga står framför Windsor slott. Bild: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA Windsor Castle,Storbritannien,Storbritanniens flagga,Fans,rojalister

Windsor räknar med cirka 100 000 besökare i samband med bröllopet.

Bild på utsidan av en butik som säljer souvenirer prydda med det kungliga paret.
Affärerna satsar på kunliga souvenirer. Bild på utsidan av en butik som säljer souvenirer prydda med det kungliga paret. Bild: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA bröllop,turism,Windsor Castle,Meghan, hertiginna av Sussex,souvenirer,Storbritannien,kungligt bröllop