Hoppa till huvudinnehåll

Vad tycker du om Yle Fem? Berätta det för oss genom att svara på vår enkät

En bild på en kamera där Mårten Svartström och Sonja Kailassaari från Efter nio syns.
En bild på en kamera där Mårten Svartström och Sonja Kailassaari från Efter nio syns. Bild: Yle/Miro Johansson Yle Fem,publik,publikundersökning

Djupa samtal med Mårten och Sonja i Efter Nio. Vassa argument för och emot i Obs debatt. Förbjuden kärlek i Sverige på 1950-talet i Vår tid är nu. För att Yle Fem ska fortsätta vara en kanal som du gärna tittar på, vill vi höra din åsikt. Vad är bra? Vad är mindre bra? Svara på vår enkät.

Klicka här för att svara på enkäten.

Allt började med Finlands svenska television FST. I 30 år har finlandssvenskarna kunnat se på svenskspråkiga program på Yles tv-kanaler.

Under decennierna har det finlandssvenska tv-utbudet genomgått både digitalisering och namnbyten. En av de stora förändringarna skedde för ett år sedan då Yle Fem började dela kanalplats med Yle Teema.

Svara på vår enkät

Vi vill fortsätta utveckla Yle Fem så att du också i framtiden gärna bänkar dig i soffan framför tv:n och skrattar, gråter eller biter dina naglar.

Därför behöver vi dig. Berätta vad du tycker om Yle Fem genom att svara på vår enkät.

Enkäten innehåller elva frågor. Du väljer själv om du vill vara anonym eller om du vill uppge dina kontaktuppgifter för en närmare telefonintervju.

Svaren hanteras av ett utomstående företag och när resultatet av enkäten redovisas till Svenska Yle avslöjas inte namnen på dem som svarat.

Tack för att du tar dig tid att hjälpa oss!

Nyligen publicerat - Yle Fem