Hoppa till huvudinnehåll

"I do" - Meghan och Harry vigdes

Brudparet
Brudparet Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Meghan Markle och prins Harry har gift sig. Vigselceremonin skedde i St George's Chapel på Storbritanniens största slott Windsor Castle.

Uppskattningsvis hundratusen människor hade tagit sig till Windsor för att hylla brudparet - som nu kommer att få titlarna hertig och hertiginna av Sussex.

Kyssen utanför kyrkan
Kyssen utanför kyrkan Kyssen utanför kyrkan Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Brudparet efter vigseln
Brudparet efter vigseln Brudparet efter vigseln Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel
Efter vigseln åkte brudparet på en åktur
Efter vigseln åkte brudparet i öppen droska ut bland folket i Windsor utanför London Efter vigseln åkte brudparet på en åktur Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Brudparet i droskan
Brudparet i droskan Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Brudparet hyllas utanför kyrkan
Brudparet hyllas utanför kyrkan Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Cirka hundratusen människor samlades i Windsor
Cirka hundratusen människor samlades i Windsor Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel
Vigseln
Vigseln Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

 Biskop Michael Bruce Curry från USA höll ett eldigt tal om kärlek
Biskop Michael Bruce Curry från USA höll ett eldigt tal om kärlek Biskop Michael Bruce Curry från USA höll ett eldigt tal om kärlek Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,präster,biskopar

Vigseln
Vigseln Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel
Meghan Markle fick sin ring
Meghan får sin ring Meghan Markle fick sin ring Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Ring

Brudparet får sina ringar
Brudparet får sina ringar. Meghans vigselring består enligt traditionen av guld från Wales medan prins Harrys ring är tillverkad av platina Brudparet får sina ringar Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel
Meghan Markle och prins Harry under vigselceremonin som leddes av ärkebiskopen av Canterbury Justin Welby i St George's Chapel, Windsor Castle
Meghan Markle och prins Harry under vigselceremonin som leddes av ärkebiskopen av Canterbury Justin Welby i St George's Chapel, Windsor Castle Meghan Markle och prins Harry under vigselceremonin som leddes av ärkebiskopen av Canterbury Justin Welby i St George's Chapel, Windsor Castle Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

.
Cathrine, lilla prins George och andra barn
Cathrine, lilla prins George och andra barn Cathrine, lilla prins George och andra barn Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel
Bruden Meghan Markle ledsagad av prins Charles
Bruden Meghan Markle ledsagad av prins Charles. Meghans pappas hälsotillstånd hindrade honom från att delta i bröllopet. Bruden Meghan Markle ledsagad av prins Charles Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Prins Charles

Brudgummens far prins Charles och hans hustru Camilla
Brudgummens far prins Charles och hans hustru Camilla Brudgummens far prins Charles och hans hustru Camilla Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Prins Charles
Bruden på väg in i kyrkan
Bruden på väg in i kyrkan Bruden på väg in i kyrkan Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

John och Brian Mulroney åker med bruden Meghan Markle till kyrkan
John och Brian Mulroney åker med bruden Meghan Markle till kyrkan John och Brian Mulroney åker med bruden Meghan Markle till kyrkan Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Meghan Markle anländer till vigselceremonin i St George's Chapel, Windsor Castle
Meghan Markle anländer till vigselceremonin i St George's Chapel, Windsor Castle Meghan Markle anländer till vigselceremonin i St George's Chapel, Windsor Castle Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Meghan Markles mor Doria Ragland
Meghan Markles mor Doria Ragland Meghan Markles mor Doria Ragland Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Doria Ragland

Meghan Markles mor Doria Ragland anländer till kyrkan
Meghan Markles mor Doria Ragland anländer till kyrkan Meghan Markles mor Doria Ragland anländer till kyrkan Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Doria Ragland
Bruden anländer
Bruden anländer till kyrkan tillsammans med sin mor. Bruden anländer Bild: Dinendra Haria/WENN/All Over Press bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel
Drottning Elisabeth II och prins Philip
Drottning Elisabeth II och prins Philip Drottning Elisabeth II och prins Philip Bild: EPA-EFE/TOBY MELVILLE / POOL bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Drottning Elisabeth,Prins Philip
Den amerikanska skådespelaren George Clooney och hans hustru den brittiska juristen Amal Clooney
Den amerikanska skådespelaren George Clooney och hans hustru den brittiska juristen Amal Clooney anländer till Windsor Castle Den amerikanska skådespelaren George Clooney och hans hustru den brittiska juristen Amal Clooney Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,George Clooney,Amal Alamuddin

Skådespelaren Gabriel Macht från tv-serien Suits med sin hustru Jacinda Barrett
Skådespelaren Gabriel Macht från tv-serien Suits med sin hustru Jacinda Barrett Skådespelaren Gabriel Macht från tv-serien Suits med sin hustru Jacinda Barrett Bild: EPA-EFE/TOBY MELVILLE / POOL bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Gabriel Macht,Suits
David Beckham och Victoria Beckham
David Beckham och Victoria Beckham David Beckham och Victoria Beckham Bild: EPA-EFE/TOBY MELVILLE / POOL bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,David Beckham,Victoria Beckham

Den amerikanska tennisspelare Serena Williams och hennes man  Alexis Ohanian
Den amerikanska tennisspelare Serena Williams och hennes man Alexis Ohanian Den amerikanska tennisspelare Serena Williams och hennes man Alexis Ohanian bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel,Serena Williams

Bruden och brudens mor kvällen före bröllopet

Förberedelser inför bröllopet i Storbritannien
Förberedelser inför bröllopet i Storbritannien Förberedelser inför bröllopet i Storbritannien Bild: AFP / Lehtikuva bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor
Windsor Castle inför Meghan Markles och prins Henrys vigsel St George's Chapel
Vigsel i St George's Chapel intill Windsor Castle Windsor Castle inför Meghan Markles och prins Henrys vigsel St George's Chapel Bild: EPA-EFE/LAUREN HURLEY bröllop,Storbritanniens kungliga familj,Storbritannien,kungligheter,Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Windsor Castle,Huset Windsor,St. George's Chapel

Läs också