Hoppa till huvudinnehåll

Meghan och Harry ger ut officiella bröllopsfoton

Från vänster till höger, börjandes från övre raden: Brian Mulroney, Remi Litt, Rylan Litt, Jasper Dyer, prins George, Ivy Mulroney, John Mulroney. På främre raden: Zalie Warren, prinsessan Charlotte och Florence van Cutsem.
Jasper Dyer, Camilla, prins Charles, Doria Ragland, prins William, Brian Mulroney, drottning Elizabeth II, Catherine, prinsessan Charlotte, prins George, Rylan Litt, John Mulroney, Ivy Mulroney, Florence van Cutsem, Zalie Warren och Remi Litt. Från vänster till höger, börjandes från övre raden: Brian Mulroney, Remi Litt, Rylan Litt, Jasper Dyer, prins George, Ivy Mulroney, John Mulroney. På främre raden: Zalie Warren, prinsessan Charlotte och Florence van Cutsem. Bild: AFP / Lehtikuva Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex,Storbritannien

Den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle och prins Harry gifte sig i lördags. På måndagen offentliggjorde paret sina bröllopsfotografier.

Det första fotografiet är ett svartvitt porträtt där paret sitter utanför Windsor Castle.

Prins Harry och Meghan, hertiginnan av Sussex, på bröllopsfoto.
Prins Harry och Meghan, hertiginnan av Sussex, på bröllopsfoto. Bild: Kensington Palace/ALEXI LUBOMIRSKI Prins Harry, hertig av Sussex,Meghan, hertiginna av Sussex

De två andra fotografierna är färgade. På det ena poserar paret med brudtärnorna och marskalkarna.

På det sista fotografiet står Meghan, Harry och deras familjemedlemmar.

- Hertigen och hertiginnan av Sussex vill tacka alla som firade deras bröllop på lördag, lyder ett uttalande av Kensington Palace.

Från vänster till höger, börjandes från övre raden: Brian Mulroney, Remi Litt, Rylan Litt, Jasper Dyer, prins George, Ivy Mulroney, John Mulroney. På främre raden: Zalie Warren, prinsessan Charlotte och Florence van Cutsem.
Från vänster till höger, börjandes från övre raden: Brian Mulroney, Remi Litt, Rylan Litt, Jasper Dyer, prins George, Ivy Mulroney, John Mulroney. På främre raden: Zalie Warren, prinsessan Charlotte och Florence van Cutsem. Från vänster till höger, börjandes från övre raden: Brian Mulroney, Remi Litt, Rylan Litt, Jasper Dyer, prins George, Ivy Mulroney, John Mulroney. På främre raden: Zalie Warren, prinsessan Charlotte och Florence van Cutsem. Bild: AFP / Lehtikuva Meghan, hertiginna av Sussex,Prins Harry, hertig av Sussex

Läs mera:

"I do" - Meghan och Harry vigdes

Meghan Markle och prins Harry har gift sig. Vigselceremonin skedde i St George's Chapel på Storbritanniens största slott Windsor Castle.