Hoppa till huvudinnehåll

Bytesbörsen 22 maj

En bäddsoffa i trä.
Nu finns det snygga möbler i trä till stugan i Bytesbörsen! En bäddsoffa i trä. Bild: Ulla Ahlgren soffor,Bäddsoffa,möbler
 • Ami i Nagu vill bli av med en utdragssoffa i trä med tygsits, ett matbord (160 cm x 80 cm)och 6 stycken stolar till bordet i trä (se bilder!). All möblerna är i samma stil och är gjorda som elevarbeten i Mynämäen teollisuuskoulu. Möblerna finns i Sydänperä i Nagu. I utbyte för alla möbler tar hon till exempel 5 kg kaffe. Ring 0400 403 732.
  Ett matbord i trä.
  Ett matbord i trä. Bild: Ulla Ahlgren Matbord,möbler
  En stol i trä.
  Trästolarna hör ihop med bordet. En stol i trä. Bild: Ulla Ahlgren stolar,möbler
 • Carita i Pargas vill bli av med ett mörk brunt runt matbord med en skarvskiva. (110 cm i diameter + 36 cm skarvskiva) samt 6 stycken stolar (se bild!). Tar gärna kaffe i utbyte. Ring 040 187 8379.
  Ett mörkbrunt matbord med två stolar
  Det här matbordet med stolar finns i Pargas. Ett mörkbrunt matbord med två stolar Bild: Carita Suominen Matbord,stolar,möbler
 • Eivor i Pargas skänker bort en Whirlpool tvättmaskin. Tvättmaskinen har fått en ny ägare!
 • Mesfin i Åbo vill bli av med en byrå med många lådor (se bild!). Ring 041 534 7466 eller e-posta till mesabfin@gmail.com.
  en byrå med många lådor
  Den här byrån med sex lådor finns i Åbo. en byrå med många lådor Bild: Mesfin Abaya möbler,byrå
 • Anita i Åbo har en Britax bilstol för barn (max 13 kg), den bytes mot choklad eller något liknande. Ring 040 571 8980.

Läs också