Hoppa till huvudinnehåll

Yle-konto – din tjänst

En man och ett barn tittar tillsammans på ett program via en datorplatta.
En man och ett barn tittar tillsammans på ett program via en datorplatta. Yle-konto

Med Yle-kontot loggar du in på Yles alla tjänster, såsom Arenan, Nyhetskollen och Svenska.yle.fi. Då du loggar in kan vi ge just dig ett intressant och skräddarsytt innehåll.

Med ditt konto kan du märka ut favoritserier på Yle Arenan och du kan också beställa meddelanden så att du genast får veta när det finns ett nytt avsnitt på Arenan. Som inloggad kan du kan pausa det program du tittar eller lyssnar på – och fortsätta där du blev – också på en annan apparat.

Genom att logga in med ditt Yle-konto kan du ta del av hela Yle Arenans audio- och videoutbud i Arenans mobilapplikationer när du reser inom EU. Du bör bekräfta att din hemort är belägen i Finland för att kunna ta del av innehållet inom EU. Läs mer om hur du bekräftar din hemort i användarinstruktionerna för Yle-kontot.

Du får också rekommendationer om andra Arenaninnehåll som kan intressera dig. Via ditt konto kan du beställa nyhetsbrev till din e-post om sådana program som intresserar just dig.

Om du har ett Yle-konto kan du med några klick anpassa förstasidan på Svenska.yle.fi så att nyheterna och händelserna från de orter som intresserar dig mest samlas på ett ställe. Tjänsten som heter Nära dig fungerar bäst om om man väljer flera orter. Vi rekommenderar att man tar med några grannorter eller någon annan ort som kan intressera.

Nära-dig-tjänsten på Svenska.yle.fi.
Nära-dig-tjänsten på Svenska.yle.fi. Bild: Yle lokal,nyheter,Nära dig

Det går enkelt och snabbt att skapa ett Yle-konto. Du kan ta ett konto i bruk via de tjänster som det går att logga in på, till exempel Yle Arenan eller direkt på Yle-kontos webbplats. Du behöver bara en e-postadress och ett lösenord för att kunna skapa ett eget Yle-konto.

 • Problem med mottagningen?

  Mottagning av Yles innehåll och tjänster

  Har du problem med mottagningen av Yles innehåll och tjänster. Här får du hjälp!

 • Du kan ta del av Yles utbud även utomlands

  Frågor och svar om anvädningen av Arenan inom EU

  Du kan ta del av vårt utbud på Yle Arenan och svenska.yle.fi även då du befinner dig utomlands. Upphovsrättsavtal begränsar distributionen av vissa innehåll utanför Finland.

 • Yles årtionden

  De viktigaste händelserna från Yles årtionden.

  Mycket har hänt i Yles historia. Här kan du läsa mer om några av de viktigaste händelserna från Yles årtionden.

Läs också

Frågor och svar

Inga artiklar hittades med den valda bokstaven. Var god välj en annan.

Bolaget