Hoppa till huvudinnehåll

Den tidigare alpinstjärnans stora sorg: ettåriga dottern dog i drunkningsolycka

Morgan Beck och Bode Miller under en golfgala i Las Vegas i april 2017.
Morgan och Bode Miller under en golfgala i Las Vegas i april 2017. Morgan Beck och Bode Miller under en golfgala i Las Vegas i april 2017. Bild: KCR/REX/All Over Press Bode Miller

Bode Miller och hans fru Morgan sörjer sin 19 månader gamla dotter Emeline Grier som drunknade i en swimmingpool under veckoslutet. Vi hade aldrig kunnat föreställa oss en smärta som den här, skriver Miller på Instagram.

Den 40-årige alpinstjärnan skördade stora framgångar före han i oktober 2017 meddelade att han avslutar karriären. Miller vann ett OS-guld, fyra VM-guld och tog 33 världscupsegrar.

På söndagen dog Millers barn Emeline Grier som föddes i november 2016. Miller bekräftade uppgifterna på sitt Instagramkonto.

– Vår bebis Emmy gick bort igår. Vi hade aldrig kunnat föreställa oss en smärta som den här.

– Vår lilla flicka älskade livet och levde fullt ut varje dag. Vår familj önskar nu att få vara i fred under denna smärtsamma tid, skrev Miller på Instagram.

Öppna Instagram-inlägget

Deras unga dotter drunknade i en swimmingpool i bostadsområdet Coto de Caza som ligger i Orange County i Kalifornien. Även den tidigare finska NHL-stjärnan Teemu Selänne bor i den norra delen av Coto de Caza.

Trots återupplivningsförsök gick Emelines liv inte att rädda. Paret har en son sedan tidigare och meddelade i påskas att de väntar tillökning. Bode Miller har två barn från tidigare förhållanden.