Hoppa till huvudinnehåll

Trumpbaby med på demonstration i London - "Presidenten är en rasist"

Medan Donald Trump är på besök i Storbrittanien samlades tusentals människor under dagen för att protestera mot Donald Trumps politik i London.

Alla är inte nöjda över ballongen. Londons borgmästare Sadiq Khan gav grönt ljus till ballongen i samband med att han medgav att protester kan komma i många olika former.

- Den ytterst patetiska, obetydliga och oförskämda ballongen avfyrades inför en liten publik av turister, skriver parlamentarikern Nicholas Soames.

Den kända Doktor Who-seriens Dalek-robot har klätt ut sig till Donald Trump. Dalek-robotarna är kända för att utropa "EX-TER-MI-NATE", alltså utrota.

Donald Trumps flygfordon flög över London på väg mot mötet med Theresa May.

Trump säger att han inte känner sig välkommen i Storbritannien på grund av demonstrationerna under hans besök, enligt The Hill.

- Jag säger det som det är. Den verkliga orsaken till att Trump skyller på min vän Sadiq Khan för terrorattackerna ifjol är enkel. Han hatar att London valde en muslim till borgmästare. Presidenten är rasist. Han förtjänar inte att träffa vår drottning i dag, säger parlamentsledamoten och tidigare ministern David Lammy.

Läs också