Hoppa till huvudinnehåll

Endast fyra segrar den här säsongen – nu ska Isaksson hjälpa IFK Mariehamn ur krisen

Keaton Isaksson håller i bollen
Keaton Isaksson har gjort fyra mål för PS Kemi den här säsongen. Keaton Isaksson håller i bollen Bild: Matti Raivio/All Over Press fotboll,Fotbollsligan,Palloseura Kemi Kings,Keaton Isaksson

Mittfältaren Keaton Isaksson förstärker nästjumbon IFK Mariehamn. Isaksson kommer till klubben från PS Kemi där han gjort fyra mål på 17 ligamatcher den här säsongen. Han har varit en av de bästa spelarna i PS Kemi denna säsong, säger klubbdirektören Peter Mattsson.

IFK Mariehamn går riktigt tungt den här säsongen och laget kämpar för sin överlevnad i ligan. Med 14 matcher kvar att spela ligger laget på kvalplats – en poäng bakom TPS på säker mark.

”Grönvitt” har endast vunnit fyra matcher den här säsongen varav två sedan mitten av maj. För att försöka vända på skutan plockade man förra veckan in målvakten Igor Levtjenko och nu har man även skrivit kontrakt med mittfältaren Keaton Isaksson.

Sibbobördige Isaksson har den här säsongen spelat för jumbon PS Kemi och kontraktet sträcker sig över resten av säsongen samt även 2019.

– Vi är glada att vi kunnat knyta Keaton till oss. Han har varit en av de bästa spelarna i PS Kemi denna säsong. Vi är säkra på att han kommer att passa in bra både på plan och vid sidan om, säger klubbdirektören Peter Mattsson i ett pressmeddelande.

Keaton Isaksson har tidigare spelat i ligan för HIFK samt i division 1 för bland annat Ekenäs IF.

IFK Mariehamn meddelar också att man har förlängt kontraktet med mittfältaren Amin Nazari vars kontrakt skulle ha gått ut den sista juli. Kontraktet gäller nu säsongen ut.

Ålänningarna spelar följande ligamatch på söndag då tabellnian SJK kommer på besök till Mariehamn.