Hoppa till huvudinnehåll

Anna Bertills och Linn Jung startar ny kommunikationsbyrå

Anna Bertills och Linn Jung
Anna Bertills och Linn Jung. Anna Bertills och Linn Jung Bild: Bertills & Jung Anna Bertills,Bertills & Jung

Bloggarna Bertills och Jung blir kommunikatörer.
Kommunikationsbyrån, som har sitt säte i Wasaborg i Vasa, erbjuder i huvudsak textproduktion i alla former.

- Vi ska hjälpa företag och organisationer att hitta rätt ton och formulera budskap som engagerar mottagaren, skriver Linn Jung i ett pressmeddelande.

Bertills och Jung har för avsikt att bygga ett nätverk, med bland annat självständiga influencers, fotografer, webbdesigners och översättare.

- Man ska inte underskatta konsten att berätta en bra historia. Ord är makt. Och marknaden för att skapa och sprida genomtänkt innehåll växer hela tiden, skriver Anna Bertills i pressmeddelandet.

Anna Bertills är för närvarande vd för Folkhälsan utbildning och kommer att stanna kvar på sin post fram till årsskiftet. Linn Jung har jobbat som medieproducent för HSS media. Båda är också kända för sina bloggar.

Yle Österbotten valde att skriva om att Anna Bertills och Linn Jung har startat en kommunikationsbyrå eftersom båda är kända profiler i Österbotten. Anna Bertills är vd för Folkhälsan Utbildning och Linn Jung har jobbat som medieproducent för HSS media och båda har välbesökta bloggar. Vi ansåg därför att det finns ett allmänt intresse av vad de håller på med. Eftersom det ursprungliga versionen kunde tolkas som reklam har artikeln nu uppdaterats och kortats ner.
Uppdateringen är gjord klockan 09:17 den 25.7.2018.

Artikeln är uppdaterad klockan 12:20 den 26.7.2018 med ett förtydligande att Anna Bertills är vd för Folkhälsan Utbildning och att hon kommer att stanna kvar på sitt nuvarande jobb från till årsskiftet.