Hoppa till huvudinnehåll

Närmat i Östnyland dag 3 - onsdag: Micke jagar förrymda snäckor, steker vaktel och åker till Pellinge

Micke Björklund och Matias Jungar sitter bredvid varandra. Matias lutar huvudet mot Mickes axel.
Micke och Matias får bland annat smaka på östnyländsk kålrabbi och lammkött. Micke Björklund och Matias Jungar sitter bredvid varandra. Matias lutar huvudet mot Mickes axel. Bild: Yle/ Sam Stäuber Michael Björklund,Matias Jungar,närmat i östnyland

Den tredje dagen av Micke Björklunds matresa i Östnyland börjar dramatiskt - sniglarna har rymt! Sedan fortsätter dagen med fler halvvilda djur.

Här under hittar du bloggen som dokumenterar vad som hände under den tredje dagen av Närmat i Östnyland. Du kan läsa om resten av veckan här: Micke Björklund levde på mat gjord på östnyländska råvaror i en vecka