Hoppa till huvudinnehåll

Kajkanten på åns östra sida i Ingå båthamn förnyas

Brygga vid åkant med båtar som står förtöjda. Intill bryggan en grusväg och gräsmatta. I bakgrunden bilar och en större träbyggnad.
Den östra sidan ska nu fixas upp. Brygga vid åkant med båtar som står förtöjda. Intill bryggan en grusväg och gräsmatta. I bakgrunden bilar och en större träbyggnad. Bild: Benjamin Lundin Ingå,båtar,brygga,Lastnings-, båthamns- och dockstjänster,ingå å

Arbetet med att förbättra kajkanten på den östra sidan av ån i Ingå båthamn inleds den första veckan i oktober.

Kajkanten förbättras mellan jordpiren och upptagningsplatsen för båtar. Förbättringsarbetena beräknas pågå fram till årsskiftet.

Förbättringen av kajkanten på den västra sidan av ån inleddes i augusti. Den västra sidan var i sämre skick än den östra sidan. För att inte störa båtsäsongen inledde man ändå inte arbetet förrän i slutet av sommaren.