Hoppa till huvudinnehåll

Vem, vad, närs webbquiz: Vad vet du om dramatik och teater?

Svenska teatern i Helsingfors, ca 1900
Svenska teatern i Helsingfors, innan det byggdes en massa annat trams runtomkring den. Svenska teatern i Helsingfors, ca 1900 Svenska Teatern,teaterkonst

Kan du din teater? Vet du skillnaden mellan att vara och inte vara? Här kan du testa dina sceniska kunskaper.

Lagkaptenerna Maria Sid och Kasper Ramström gästas av Silvia Modig och Thomas Lundin.

Lagkaptenerna Maria Sid och Kasper Ramström i tv-studion tillsammans med gästerna Silvia Modig och Thomas Lundin och programledare Sonja Kailassaari.
Vem, vad, när? om teater. Lagkaptenerna Maria Sid och Kasper Ramström i tv-studion tillsammans med gästerna Silvia Modig och Thomas Lundin och programledare Sonja Kailassaari. Bild: Yle/Parad Media underhållningsprogram,teaterkonst,gameshow,Sonja Kailassaari,Maria Sid,Silvia Modig,Thomas Lundin,vem, vad, när?

Riksdagsledamoten Silvia Modig fick Årets teaterbragd i år, för att hon på ett initierat sätt talat för konstens sak och för initiativ för att förbättra konstnärers arbetsomständigheter. Skådespelaren, artisten och programledaren Thomas Lundin är aktuell med I väntan på vadå? - en konsert med tonsatta dikter och som lärare vid VNF:s nya linje Create.

Läs också