Hoppa till huvudinnehåll

Spelade futsal under landslagsuppehållet – nu får Yaghoubi lämna HJK

Moshtagh Yaghoubi hade ett par chanser men gjorde inget mål när HJK föll i Wales.
Moshtagh Yaghoubi har gjort sitt i HJK. Moshtagh Yaghoubi hade ett par chanser men gjorde inget mål när HJK föll i Wales. Bild: Matti Raivio / All Over Press Moshtagh Yaghoubi

HJK har brutit kontraktet med Moshtagh Yaghoubi då två omgångar återstår av den här säsongen. Mittfältaren hann spela för klubben i drygt två säsonger.

Flera gånger den här säsongen har rykten florerat om att Moshtagh Yaghoubi ska lämna HJK. Bland annat i somras så rapporterades det om att han hamnat i bråk med tränaren Mika Lehkosuo.

Nu har det blivit verklighet. HJK meddelade på tisdagskvällen att man har brutit kontraktet. Någon närmare orsak varför skriver inte HJK bara att det skedde i samförstånd.

– HJK tackar ”Mosa” för hans tid i klubben och önskar lycka till i framtiden, skriver man på sin webbplats.

I helgen rapporterade Ilta-Sanomat att Yaghoubi hade spelat i futsalligan för Someron Voima under landslagsuppehållet. Tidningen frågade då Lehkosuo om det var okej under pågående ligasäsong men han ville inte kommentera saken.

Moshtagh Yaghoubi kom till HJK från Spartaks i Lettland inför säsongen 2017. Han spelade 38 ligamatcher för Helsingforsklubben och gjorde fyra mål. I klubben vann han två ligaguld och ett cupguld.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport