Hoppa till huvudinnehåll

Ribery hoppade på journalist – gillade inte frågorna efter förlustmatchen

Franck Ribery.
Franck Ribery har ännu inte nätat den här säsongen. Franck Ribery. Bild: ullstein bild - Sven Simon/ All Over Press Franck Ribéry,fotboll,FC Bayern München

Bayern München åkte på en snöplig förlust mot Dortmund på söndagen. Enligt ögonvittnen skulle Bayerns Franck Ribery ha anfallit en journalist som intervjuade honom efter matchen.

Bayern tappade ledningen i två repriser och åkte till slut på en 2–3-förlust mot Dortmund på söndagen. Resultatet innebar att Dortmund gjorde ett litet ryck i tabellen.

Efter matchen rapporteras Bayerns Franck Ribery ha knuffat och smällt till en fransk journalist som intervjuade honom. Enligt vittnen till incidenten antydde journalisten att Ribery var skyldig till två av baklängesmålen, något som inte satt väl med Ribery.

Enligt tyska tidningen Bild har Ribery informerat sin klubb om att han hamnat i gräl med en journalist som han känner väl från förut.

Bayern-chefen Hasan Salihamidzic säger att klubben varit i kontakt med journalisten som redan signalerat ett intresse att reda ut ärendet.

Bayern München som vunnit det tyska mästerskapet sex år i följd har fått en tung start på den nya säsongen. Efter elva omgångar ligger Bayern på femte plats i serietabellen, sju poäng bakom ledande Dortmund.

Läs också