Hoppa till huvudinnehåll

Bytesbörsen 13 november

En hög med stora böcker.
Respons lexikonen söker nya ägare! En hög med stora böcker. Bild: Yvonne Lönnström ordböcker,Respons lexikon
  • Raffe har en hopfällbar reserv-/gästsäng. Den finns i Pargas och byts mot ett paket Jubileums Mocca. Ring Raffe på 041 490 3962.
  • Jorma i Pargas har kaktusar av olika slag som han gärna bjuder ut: 4 st rosenkaktusar med fina röda blommor som hänger ner i klasar, 2 stycken svärmors bandrosetter som är en kaktus med spetsiga blad och som ser buskiga ut och så finns det sticklingar av murgröna. Dessutom har han en gammaldags kaffepanna och en Hackman Sorsakoski panna. Ring Jorma på 0400 125 648. Kaktusarna och kaffepannan kan levereras mellan Åbo och Pargas.
  • Dolores i Pargas har ett piano som hon inte längre behöver. Pianot är ett mandelbrunt Fazer-piano som har skötts om och underhållits och är från 1970-talet. Det har en fin klang och fungerar felfritt. Ring Dolores på 045 123 6166.
  • Ann-Helen i Houtskär bjuder ut en stor dubbelsäng för ett paket kaffe. Dubbelsängen är byggd i furu och är 180 cm bred och 210 cm lång. Ring Ann-Helen på 0400 228 112.
  • Yvonne på Kimitoön skänker bort serien Respons-lexikon som består av årsböcker, lexikon A-Ö och fyra böcker som heter Universum och natur, Människan och tänkandet, Kultur, sport och teknik samt Historia och samhälle. Ring 050 581 7265 (efter klockan 14.30 eller på veckoslut).
  • Peter i Dalby på Kimitoön har en överlopps värmepanna Etna Duo från 1986 som går med el, olja och ved + 2 Rotex 750 liters oljecisterner i plast som bortskänkes mot avhämtning. Finns i Dalby, Kimitoön. Ring Peter på 0400 835 036.
  • Carita i Dalsbruk efterlyser sticklingar av palettblad (nässelblomma): bladen skall vara gröna med breda gräddvita kanter, lite inslag av andra färger är ok. I utbyte ger jag gärna stickling av nästan enfärgat grönt palettblad eller kaffe. Ring Carita i Dalsbruk 050 585 3939.

Stigs jordfräs har gått.
Liksom Stigs värmepanna och oljecisterner.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland