Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

Här kan du bomba sönder motståndarnas borg!

- - länken till spelkontrollen är borttagen - -

Styr TNT-ballongen med hjälp av knapparna. Ballongen rör sig rätt långsamt, så du måste trycka många, många gånger. Och kom ihåg att det kanske finns tusen andra som OCKSÅ trycker samtidigt.

Vilket lag har det bästa hemmastödet? Vem har flest supportrar? Samla ihop alla dina kompisar, dina kusiner och kanske mormor också! Alla kan hjälpa till! Om ni blir tillräckligt många som stöder just DITT favoritlag så kan det hända att ni lyckas ta makten över TNT-ballongen också.

Ballongen släpper ner TNT-paket över spelplanen då och då. Mellanrummen mellan nedsläppen är slumpmässiga. Så det gäller att försöka hålla kvar ballomngen ovanför målet tillräckligt länge, tills bomberna börjar falla!

LYCKA TILL!