Hoppa till huvudinnehåll

Sauli Niinistös julkalender

sauli niinistös julkalender
Årets julkalender kan ses exklusivt på Arenan. sauli niinistös julkalender Sauli Niinistö,Christoffer Strandberg

Yle X3M:s egen julkalender presenteras i år på Arenan av republikens president Sauli Niinistö.

Äntligen! Första december är här med allt vad det innebär av pyntande och julstämning! Om du redan nu känner på dig att du behöver lite hjälp på traven med att komma in i rätt humör så erbjuder vi den perfekta högtidsingrediensen: en julkalender i 24 avsnitt.

sauli niinistös julkalender
Givetvis har vår julkalender en fysisk motsvarighet, denna kunde man få tag på under Glöggrundan i Åbo. Och också om man lyssnar på Yle X3M. sauli niinistös julkalender Sauli Niinistö,julkalender (tv)

Republikens president har riggat upp ett eget litet pysselrum på slottet där han har fått den stora äran att öppna 24 luckor på en specialgjord glittersprayad gulddator och presentera dem för alla tittare. Det utlovas många pappavitsar, ordlekar och Kanye West!

Här hittar ni alla avsnitt, ett nytt avsnitt presenteras varje dag i december fram till den 24:e.